pátek 27. září 2013

Chimpanzee ENERGY BAR- Chimpanzee.cz- RECENZE

 

Chutí okouzlující sacharidová tyčinka CHIMPANZEE zajištující dostatek energie pro Vaše sportovní výkony.
Vyrobená čistě z přírodních a BIO surovin bez konzervantů a barviv - all natural.Neobsahuje umělá barviva, konzervanty, ochucovadla, mléčnou bílkovinu (mohou jíst vegani), geneticky modifikované potraviny (GMO)
- Vhodné pro vytrvalostní sporty.
- Nízký glykemický index.
- Obsahuje rychlé i pomalé cukry.
- 100% přírodní suroviny


Chimpanzee Energy Bar dodává tělu okamžitou energii prostřednictvím monosacharidů obsažených ve třtinovém cukru, melase a ovoci.

Zároveň díky polysacharidům obsaženým v celozrnných obilovinách uvolňuje energii postupně, a tak zajišťuje dostatek energie pro vaše dlouhé sportovní výkony.

FILOSOFIE CHIMPANZEE 

Stále více lidí dnes klade důraz na aktivní styl života. Tomuto stylu je však třeba přizpůsobit i způsob stravování. V kurzu jsou především energetické tyčinky, nápoje a další potraviny, které lidský organismus při zvýšené námaze podpoří. Položili jste si však někdy otázku, z čeho se tyto výživové doplňky skládají?...

Monkey Brothers s.r.o. se tímto problémem zabývá již delší dobu za Vás a nyní Vám přináší energetickou tyčinku Chimpanzee Energy Bar, vyrobenou z těch nejkvalitnějších čistě organických surovin. Chimpanzee Energy Bar splňuje ty nejnáročnější požadavky na aktivní a především zdravý životní styl. Ochutnejte, nechejte se unést přírodní energií a dejte vale chemii.

Jednoduché řešení v podobě energické tyčinky, žádné přehnané formule či triky. Je to jen cesta, která dává smysl.


Chimpanzee Energy bar- datle & čokoláda(DATES & CHOCOLATE)

 

Složení:28% rýžový crispies kakaový, 25% BIO rýžový sirup, 11% BIO pravá belgická čokoláda, 7% BIO ovesné vločky s klíčky, 6% maltozový sirup, 5 % sojová mouka hladká, 4% pražené sojové boby, 3% BIO sojové máslo, 2% hrachový protein requete, 2% BIO konopné semínko, 2% BIO sušené datle, 1.5% ořechová pasta, 1.5% jáhlový crispies, inulin, glycerin, kakao odtučněné.

http://www.chimpanzeebar.com/tabs/2.png

 

Chimpanzee  Energy bar- rozinky & vlašské ořechy (RAISIN & WALNUTS)

 

Složení: 15% BIO sirup z hnědé rýže, 12% sojová mouka, 12% pražené sojové boby, 10% BIO ovesné vločky, 10% BIO rozinky, 9% slad, 8% rýžové crispies, 8% vlašské ořechy, 5% BIO sušená třtinová šťáva

 

Chimpanzee Energy bar- meruňka (APRICOT)

 

Složení:17% sušené meruňky, 15% BIO sirup z hnědé rýže, 12% sojová mouka, 12% pastované meruňky, 10% ovesné vločky, 10% pražené sojové boby, 9% rýžové crispies, 6% BIO sušená třtinová šťáva, 6% slad, máslový olej


Chimpanzee Energy bar- červená řepa/mrkev (BEET ROOT/CARROT)

 

Složení: Bio rýžový sirup 18,7%, sójová mouka 16%, organický sojový tuk 12%, hrubá sójová mouka 11%, proso oves 9%, Bio sušená třtinová šťáva (Fairtrade) 7%, sušená červená řepa 6%, sušená mrkev 6%, melasa (Fairtrade) 5%, sušené mango 3%, zázvor, máta, sůl.






BALENÍ: 55g
Cena: cca 40 Kč/ks
Více informací o výrobcích Chimpanzee zde:http://www.chimpanzeebar.com/

Mé hodnocení:

Nejprve bych začala obaly tyčinek... musíte i Vy jistě uznat, že opravdu lahodí oku, jejich grafika je opravdu podle mého velice povedená, přímo září z regálu. Pokud se mám vyjádřit k tyčinkám, tak začnu postupně od jednotlivých příchutí. Příchuť datle a čokoláda byla opravdu čokoládová, tato kombinace šla parádně k sobě, myslím že byla z tyčinek nejměkčí. Příchuť rozinky a vlašské ořechy mi nějak chutí připomněla Vánoce :-), v této tyčince je velice výrazná chuť vlašských ořechů, tyčinka po nich také příjemně voní. Meruňková tyčinka byla velice šťavnatá a osvěžují, je opravdu meruňková. Pro mě velice zajímavá příchuť byla červená řepa/mrkev ta měla opravdu říz, nikdy jsem se s podobnou příchutí nesetkala a její chuť je velice zajímavá, taková kořenitá, výrazná (hlavně chuť zázvoru), zase je to úplně něco jiného. Takováhle kombinace by mě asi nikdy nenapadla, ale suroviny k sobě chuťově sedí :-).Všechny tyčinky jsou měkkoučké, některé i díky surovinám lehce křupavé, připomínaly mi něco mezi flapjackem a müsli tyčinkou. Mezi mou nejoblíbenější příchuť bych asi nominovala rozinky & vlašské ořechy, ale rozhodování je opravdu těžké, každá je něčím výjimečná, za nejzajímavější příchuť bych určitě zvolila červenou řepu a mrkev. Tyčinky jsou vyráběny z bio surovin, což je určitě jejich plus, jelikož zrovna moc tyčinek v bio kvalitě v ČR není. Jsou baleny v praktickém balení, které se krásně vejde do kabelky, či do batohu (skvěle se hodí na nějaké výlety pro rychlé dodání energie jsou to pravé! ). Všechny tyčinky jsou opravdu kvalitní, chuťově jsou skvělé, chuťově opravdu vyvážené, nepřeslazené. Všem je mohu opravdu doporučit! Co příchuť to opravdu zajímavá a jedinečná chuť.

4 komentáře:

  1. Wow, tak o těchto tyčinkách jsem nikdy neslyšela. :))
    Ta řepa s mrkví musí být teda něco!
    Líbí se mi, že zdůrazňuješ to, že nejsou přeslazené. Přesně s tímto problémem se totiž u podobných tyčinek potýkám, že je vzhledem k jejich přeslazenosti nemůžu ani sníst. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to já také :-D, tyto jsou v pohodě :-) (některé jsou sladší, třeba červená řepa/mrkev, ale zase je to zajímavá kombinace)

      Vymazat
  2. :) to se hodí jako sváča před tréninkem :P díky za tip, kde jsi koupila, na netu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě :-), dají se koupit na netu či ve zdravých výživách :-)

      Vymazat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.