středa 8. května 2013

Kokosová voda- PURE COCO- RECENZE

Pure Coco je 100% kokosová voda získaná z mladých zelených ořechů z Filipín. Kokosová voda je jedním z největších zázraků této planety. Voda se do skořápky dostává dlouhou cestou skrze vlákna stromu, je bohatá na minerální látky, neobsahuje tuk ani cholesterol. Díky přirozené rovnováze draslíku a sodíku hydratuje lépe než sportovní nápoje, napomáhá správnému spalování, tedy i rychlejšímu hubnutí a výrazně posiluje lidskou imunitu.

• PURE COCO skvělý sportovní nápoj

Kokosová voda je ideální variantou pro lidi, kteří mají rádi sport a vyhledávají přírodní cestu hydratace a doplnění energie. Pure Coco doporučujeme pít před, během a po cvičení, tělo tak získá přírodní energii pro ten nejlepší výkon. Po cvičení vás kokosová voda dostatečně hydratuje a napomůže regeneraci.

• PURE COCO a jeho účinky na zdraví

 V tropických zemích je kokosová voda výstižně nazývána “stromem života”. Současné výzkumy hovoří o kokosové vodě v superlativech a přisuzují jejím nutričním hodnotám nesporné pozitivní účinky na lidské zdraví. V minulosti byla kokosová voda používána ve farmaceutickém průmyslu (např. jako primární surovina pro výrobu přírodních doplňků stravy). V dobách hladomoru či ve válce zastupovala kokosová voda krevní plazmu, je to tedy jediná přírodní látka, kterou lze vstřiknout do krevního oběhu. Moderní věda vyzdvihuje kokosovou vodu pro její hydratační účinky a doporučuje ji jako ideální sportovní nápoj.
Proč právě kokosová voda?
Hydratace: Kokosová voda obsahuje životu důležité elektrolyty. Elektrolyty jsou minerály v krvi a jiných tělních tekutinách, které přenášejí elektrický náboj. Elektrolyty mají vliv na množství vody v našem těle, na kyselost organismu (pH), na svaly a na další důležité procesy v těle. Při zvýšené fyzické námaze, tedy při pocení, vylučujeme elektrolyty, které musíme následně doplnit tekutinami. Elektrolyty na sebe váží vodu a tím hydratují tělo po stránce tekutin lépe než čistá voda a tím zvyšují fyzický výkon. Pure Coco je vyváženým koktejlem těchto minerálů (draslíku, vápníku, hořčíku a sodíku). Jen pro srovnání, kokosová voda obsahuje více draslíku než banán a 15 krát více než většina sportovních nápojů.
Imunita: Kokosová voda obsahuje velké množství kyseliny laurové, která má anti-bakteriální a anti-virové účinky. Působí tedy jako obrana proti nemocem a posiluje lidskou imunitu. Novorozeně získává dávku kyseliny laurové z mateřského mléka, stává se tak méně náchylné k nemocem a infekcím. Pro dospělého je tedy kokosová voda ideální variantou jak posílit imunitu 100 % přírodní cestou.
Antiageing efekt: Kokosová voda je nejbohatším přírodním zdrojem cytokininů. Cytokininy působí proti stárnutí buněk a tkání. Buňky opečovávané cytokininy vypadají mladší a nepodléhají přirozeným degenerativním změnám. Cytokininy mají též proti rakovinotvorné a proti trombotické účinky.
Zrychluje metabolismus: Kokosová voda může nahradit přípravky na hubnutí, díky vyváženým nutričním hodnotám, které řídí hladinu cukru v krvi, má schopnost zrychlovat metabolismus. Hladina cukru v krvi není důležitá jen pro diabetiky, ale pro nás všechny. Díky uvolněnému inzulinu a složitým cukrům pálíme rychleji. V kokosové vodě jsou též obsaženy přírodní bioaktivní enzymy (kyselé fosfatázy, katalázy, dehydrogenázy, atd.), které podporují trávení a tím dochází k rychlejší látkové přeměně, tedy rychlejšímu hubnutí.
Podporuje činnost ledvin a močových cest: Kokosová voda má močopudné účinky a tím podporuje činnost ledvin. Snižuje výskyt zánětu močového měchýře a doporučuje se jako prevence proti ledvinovým kamenům.
Detoxikace: Kokosovou voda má detoxikační účinky. Detoxikaci spouštějí enzymy obsažené v kokosové vodě a dochází tak k pročištění trávicího traktu. Dle některých studií, působí kokosová voda v organismu díky svým neutralizujícím účinkům jako protilátka. 

• PURE COCO skvělý nápoj na hubnutí

 Máte problémy s nadváhou nebo si chcete udržet postavu bez radikálních diet? Máme pro vás řešení – Pure Coco. Ve světě patří kokosová voda mezi největší nápojové hity současnosti. Je spojována s hollywoodským šílenstvím zázračného hubnutí, rychlého spalování a přísunu přírodní energie. Velkými propagátory jsou na příklad Madonna, Rihanna, Lady Gaga a další.
Proč?
Kokosová voda obsahuje přírodní enzymy, které pomáhají zrychlovat metabolismus a pálit uložený tuk. Vitamíny a minerály obsažené v kokosové vodě mají velký vliv na úbytek hmotnosti. Kokosová voda je velmi bohatá na hořčík, draslík, vlákninu a antioxidanty. Draslík má schopnost přeměňovat vápník z potravy na svalovou hmotu, tak se zvyšuje takzvaný klidový energetický výdej. Znamená to, že zatímco spíte, vaše svaly pořád pomáhají převádět tuky na energii. Antioxidanty obsažené v kokosové vodě mají také schopnost redukovat tukové zásoby v našem těle. Jak je vidět, kokosová voda má několik pozitivních faktorů, které pomáhají při úbytku hmotnosti, nesmíme však ani opomenout její hydratační účinky, které jistě oceníte ve svém cvičebním či výživovém programu.

• PURE COCO pro těhotné a nové maminky

 V tropických zemích, kde jsou mladé kokosy neustále k dispozici, doporučují lékaři svým kojícím nebo těhotným pacientkám vypít minimálně sklenici kokosové vody každý den. Kokosová voda pomáhá udržet matku i rostoucí dítě ve výborné kondici a dodává oběma potřebné živiny, imunitu a hydrataci.

Můj názor:

Tak mohu Vám říci, že kokosová voda od firmy PURE COCO mě dostala! Je vážně skvělá. Bez zbytečných přísad (cukr apod.) a tak skvěle tělo hydratuje. Cítila jsem se po ní úplně skvěle, tak svěže, perfektně zahnala žízeň a navíc chutná! Je to jako by jste pili vodu někde na pláži z kokosového ořechu a vy si jej můžete vychutnat doma, no není to super?! :-)
Pokud chcete zkusit něco co zažene žízeň, je to dobré a navíc to má spoustu prospěšných účinků pro Vaše zdraví, tak jednoznačně zkuste PURE COCO, nebudete litovat ;-)!

cena: 39 Kč za 1 plechovku 330 ml

více informací zde:
http://www.purecoco.cz/index.html

objednávat můžete zde:
http://www.purecoco.cz/koupit.php

9 komentářů:

  1. Zní to skvěle! Zrovna včera jsem se dívala na Kdo přežije a říkala jsem si, že by tam člověk krásně pohubl, 40 dní neustálého pohybu a pomalu jen o kokosech ...

    OdpovědětVymazat
  2. Jej, tak za tuto cenu si to koupím tak leda jednou do roka k Vánocům :( To bych si asi s rozpočtem dovolit nemohla:(

    OdpovědětVymazat
  3. na kokosovou vodu se dívám často v Dmku, ale odrazuje mě ta cena :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem také zkoušela, také je moc dobrá :-), ale je o pár korun dražší

      Vymazat
  4. kokosová voda? co už nevymyslej :D

    OdpovědětVymazat
  5. Slyšela jsem o mléce, oleji atd., ale o vodě ještě ne :-)... když jí někde potkám a nebudu na "suchu" tak nejspíše ozkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Dá se koupit i znatelně levněji .. plechovky yung coconut cena kolem 20 Kč, někde jsem se dozvěděl, že se dá "kokosová voda" asi je míněno mléko z mladého kokosového ořechu v drogeriích DM, dnes jsem jich v Praze několik navštívil a nikde jej neměly. Nad distribucí mléka z mladých kokosových ořechů jsem se již před několika lety zamýšlel, to co je v plechovkách je stabilizované a částečně zředěné, jinak to nejde, neboď by tento produkt podléhal určitým procesům, i utržený mladý kokosový ořech se kazí velice rychle, to můžete poznat i při koupi od obchodníků (pokud si jej přímo nesklidíte ze stromu) ti je udržují v chladu, nejčastěji v boxech naplněných vodou, kde je chladí, týden skadovaný coconut je chuťově již lehce nahořklý.

    Jen tak mimochodem, při častější konzumaci se vám výrazně zvýší triglicelidy v krvi, klidně i více jak desetinásobně .. nevětší přínos je jedině v pozitivním působení na psychiku, budete si připadat jako na dovolené, ale budete taky víc přibírat a to i když budete cvičit :-)

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.