pondělí 10. června 2013

Sobotní den ve stylu Reebok Wellness Maraton 8.6.2013




Program začínal od 11 hodin, ale já jsem se rozhodla, že přijdu až na Ginu Grant, která začínala od 11:30 hodin). Nejprve, když jsem přijela do Prahy, tak jsem si skočila do obchodu, abych měla nějaké jídlo až pojedu zpět, protože jsem nevěděla v kolik pojedu domů, tak kdyby náhodou měli všude zavřeno. Myslela jsem, že si to uložím v Galerii Harfa do skřínek, protože do O2 areny se s jídlem ani pitím nesmí. No ale, když jsem přišla do Harfy, tak mi paní na recepci řekla, že skřínky jsou plné, řekla jsem si co budu dělat, tak jsem šla do O2 areny a řekla jsem si, že si to tam třeba někde budu moci nechat, to jsem se však šeredně spletla. Muž (:-D)u vstupu mi řekl, že nesmím nic mít s sebou a že není kam si to tam dát, že bych to musela vyhodit, tak jsem mu řekla, že něco vymyslím, vrátila jsem se zese do Harfy a šla za paní na recepci, jestli bych si to tam u ní třeba nemohla nechat a víte co mi řekla :-D, vždyť je volno ve skřínkách, proč si to nedáte tam :-D, já na ní koukala jak u zjevení :-D. No tak jsem si to dala do skřínky číslo 6 a šla do O2 areny :-). Poté už mě tam "muž" pustil :-D a ještě se mě ptal od kolika to začíná :-D, to jsem se na něj tak překvapeně podívala, říkala jsem si, že by to měl asi vědět on lépe než já, když to tam hlídá :-D.

Přišla jsem a bylo už skoro 11:40 a já jsem si říkala, že Gina určitě už začala, ale ono tomu tak nebylo, ještě tam vůbec nebyla, takže jsem přišla akorát, protože asi za 5 minut ji přivítali :-). Mezitím jsem si šla ke stánku Corny tyčinek a vzala si do zásoby asi 6 tyčinek (dokud nějaké byly- vzala jsem si oříškovou, čokoládovou, brusinkovou, cherry s čokoládou a nové čokoládovo mandlové), poté jsem dostala nějaké vzorky prášku Perwoll, 2 deodoranty, na 2. straně měl stánek Penam s namazanými chleby olivovým máslem (tam jsem chodila furt ujídat, byly skvělé :-D), také tam měl stánek Florian s jogurty (tam jsem byla také pečená vařená, bylo tam u nich i müsli, takže něco pro mě :-D, brala jsem si příchtě tropic, borůvka, s konopnými semínky apod.), dále tam byl stánek Matchy (kde jste si mohly koupit namíchaný nápoj a třeba také shaker), také sportovní tyčinky, energetické žvýkačky, stánek časopisu Dieta (dostala jsem jedno číslo zdarma), stánek se skákacími botami, stánek Zdravé potraviny.cz, Wellfi (kde byl k ochutnání energetický nápoj- nebyl špatný ;-) ), také Listerine, kde jsme dostali vzoreček fialové novinky, také stánek VZP (měření tuku a tlaku), Reebok bus (mohl jste si nakoupit oblečení a boty se slevou, navíc při nákupu nad 3490 Kč, jste dostali 2 lístky na koncert Alicy Keys) a co nesmělo chybět? To byl stánek Piloxingu, kde jste si mohly zakoupit DVD, ke kterému jste dostaly rukavice a další věci cena byla 1500 Kč, byly tam samozřejmě ještě další stánky Mood Up, Zumba shop a další ;-). Celý den se hrálo o ceny, mohli jsme se na stánku Wellfi zapsat a třeba mít štěstí.

Nyní k programu

Když nastupovala Gina, tak jsme měli uprostřed udělat místo a ona mezi námi proběhla. Řeknu Vám, že je to skvělá žena ;-), matka 4 dětí s tak nádhernou postavou a temperamentem, no prostě skvělé! Hezky se s ní zumbovalo, ale nevydržela jsem celou dobu, byla jsem jen na hezkých a známých písničkách :-D. V mezičase jsem papala tyčinky Corny a Floriany, na stánku Corny jsem se poté ještě jednou zastavila a byly tam 2 poslední tyčinky, tak jsem si je vzala :-D, ale za celý ten den jsem je všechny slupla, k tomu pár jogurtů, několik těch mázlých chlebíků Penam a ve vlaku na mě čekalo to co jsem si nakoupila, byl to nějaký hladový den, možná, že jak jsem se tam hýbla, tak proto jsem byla furt hladová :-D. No když Gina dokončila své vystoupení, tak tahala vítěze nějaké jakoby trouby s jejím podpisem (vypadala podobně jako ta kterou propagoval ing. Havlíček v Jste to co jíte). No a když Gina šla dolů z podia, tak ji zahltila tlupa fanoušků a fanynek :-D. Po Gině jsme měli půl hodinku pauzu a přišla Viveca Jensen, zakladatelka piloxingu a dali jsme si hezky hodinku piloxing! :-) (mimochodem s Vivecou tam tančili další slečny/paní na podiu a mezi nimi i instruktorka zumby, kterou máme ve škole :-D, takže to bylo super překvapení :-), už i na facebooku jsem viděla, že ona hodně s Vivecou komunikuje a je v kontaktu). Viveca opět tahala štastlivce na výhru trouby s jejím podpisem. Poté už přišel Alejandro Angulo se Salsation, ale to už jsem netančila, byla jsem se podívat po stáncích, v Reebok buse, stánek Piloxing především :-D :-). Na konci od 16 hodin bylo losování výherců o bezva ceny, losovala Viveca s Ginou a rozhodně si to užívaly :-D.

No a od 17 hodin následovala autogramiáda v Harfě, na které jsem se vyfotila nejdříve s Ginou a dostala od ní podpis a poté se k ní připojila i Viveca, takže mám poté fotku i s oběma najednou :-) a podpis Vivecy! :-) Na střeše Galerie Harfa poté pokračovala afterparty až do večera, ale nemohla jsem se už bohužel účastnit, protože mi nic domů už potom nejelo, bohužel :-(. Ale i tak jsem si to moc užila! :-) Tentokrát bylo 1500 lidí, když tu byl Beto Perez, tak bylo 3000 lidí, takže to byla pohodička a bylo místo na tančení i na fotografování a podepisování netrvalo takovou dobu se tam dostat, což bylo fajn :-) ;-).

Pár fotek (sice ve špatné kvalitě, ale alespoň že něco je :-) )



Předávání cen, Gina se podepisuje :-)



Viveca s piloxingem to suprově rozjela :-)



Předávní dárků

2 komentáře:

  1. Super a kde je fotka s tebou a s nimi? A co sis koupila takhle na cestu zpátky potom? často nevím, co si mám při cestování koupit =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty nemám bohužel :-(, to tam někdo fotil ;-).
      Nekoupila jsem si zrovna nic zdravého :-/ pizzu :-/ nějak jsem nic blíže neměla bohužel

      Vymazat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.