čtvrtek 26. září 2013

Testujeme Das müsli jahoda- jogurt- Dasmüsli.cz- RECENZE


Nejprve se podívejme nové příchutí trošku na zoubek...


Složení: Celozrnné ovesné vločky (68 %), ovesná celozrnná mouka (6 %), neztužený rostlinný tuk, cukr, odstředěný mléčný jogurt v prášku, kukuřice, invertní cukrový sirup, mrazem sušené jahody (1 %), laktoza, sušená syrovátka, extrakt z ječného sladu, hroznový cukr, pšeničná mouka, kukuřičný škrob, maltodextrin, koncentrát z citronové šťávy, jedlá sůl, emulgátor sojový lecitin, aroma. 

Upozornění pro alergiky: Může obsahovat zbytky ovocné kůry a stopy arašídů




Kalorické hodnoty:

Průměrně obsahujeNa 100g
Energetická hodnota1644kJ/391kcal
Bílkoviny10,7g
Sacharidy59,4
z toho cukry12,1g
Tuky10,3g
z toho nas. mast. kys.6,4g
Vláknina8,9g
Sodík0,10g
Vitamin B10,31mg
Fosfor364mg

Mé hodnocení:Nejprve bych chtěla poděkovat firmě Das müsli, že jsem dostala možnost otestovat novou příchuť, jsem za to moc ráda, také bych ráda poděkovala za jejich jako vždy prostě skvělý a milý přístup!

Nyní k müsli :-)... jeho předností je určitě to že je krásně křupavé a přitom nezapékané (sypané).Kombinace jahod a jogurtu je více než povedená, navíc čtverečky jogurtu se krásně rozpouští na jazyku a v müsli jich je spoustu. Dále müsli ještě obsahuje cornflaky a křupinky. I pro oko je směs hezky barveně tónovaná. Müsli rozhodně není přeslazené. Jediné co... tak já osobně bych mohla mít ve směsi více mrazem sušených jahůdek, ale pokud vezmu v potaz to, že müsli jím obvykle s čerstvým ovocem, tak se tím směs doladí :-). Jestliže bych měla vybrat favorita mezi Das müsli čoko a Das müsli jahoda- jogurt, tak bych zvolila asi čoko. Ne z toho důvodu, že by měla příchuť jahoda-jogurt nějaké chyby nebo něco podobného, jen prostě čokoládová příchuť mi přišla taková výraznější, no co si budeme povídat čokoláda je čokoláda :-D.
Pojďte si také zakřupat a oddejte se chuti rozpouštějících se jogurtových kousíčků na jazyku s Das müsli: http://www.dasmusli.cz/


Das müsli objednávejte zde:http://www.dasmusli.cz/content/c/nase-musli 

Das müsli na facebooku: https://www.facebook.com/DasMusli?fref=ts(dozvíte se o všech akcích a novinkách :-) )
Cena: 125 Kč

zde s pečenou cizrnou

4 komentáře:

  1. Už se těším, až jej ochutnám. :))
    Ty jogurtové polštářky budou akorát pro mě. :D

    OdpovědětVymazat
  2. co su na poslednej fotke tie gulicky?

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.