středa 11. září 2013

Raw BIO čokoládové koláčky s kešu krémem- Lifefood- RECENZE



Lahodné RAW koláčky z mandlí a živé čokolády, plněné ještě lahodnějším krémem z kešu oříšků a kokosu


Jejich základem jsou mandle, které obsahují rostlinný olej vysoké kvality, chránící srdce a tělo před špatných cholesterolem, a mimo to jsou zdrojem vápníku, hořčíku, draslíku, zinku, selenu, mědi, fosforu, vitaminu E, vitaminů skupiny B (biotinu, riboflavinu, niacinu), kyseliny listové, železa a antioxidantů.

Živá čokoláda je čokoláda vyrobená z nepražených kakaových bobů, které jsou zdrojem řady důležitých látek, zejména velkého množství antioxidantů, vitamínů a minerálů v podobě neznehodnocené pražením ani jinou tepelnou úpravou.

Koláčky jsou dále vyrobeny z kešu oříšků mechanicky loupaných za studena, tak aby nedošlo ke znehodnocení živin v ořechách obsažených.
Kešu ořechy mají vysoký obsah nenasycených mastných kyselin, které snižují hladinu cholesterolu v krvi, vitaminů A, B1 a E a minerálních látek jako je  železo, zinek a hořčík. Jsou bohaté na betakaroten a stopové prvky, které podporují růst buněk.

Sušeno při nízkých teplotách tak, aby všechny výživné hodnoty zůstaly zachovány.
Vyrobeno z prvotřídních ingrediencí v bio kvalitě.
Bez lepku, bez přidaných tuků, bez rafinovaného nebo třtinového cukru, či umělých sladidel, bez cholesterolu a bez jakýchkoli konzervantů.

Složení: mandle bio, raw kešu bio, sirup z agáve bio,  kokos bio,  raw kakaová hmota bio,  raw kakaový prášek bio, skořice mletá bio

Obsah: 80g (cca 4 - 5 ks plněných dvoj-sušenek)

Ruční výroba. 

Odkaz přímo na produkt:http://eshop.lifefood.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=297&products_id=2069 

Mé hodnocení:

Koláčky byly určitě pro mě chutově velice zajímavé, bylo to něco jako nepečené kakaové vánoční cukroví. Ani bych moc nepoznala rozdíl, jen nebyly tak sladké. Co mě velice ale zaujalo byl kešu krém, ten někdy sama vyzkouším. Co musím také pochválit jsou obaly do kterých firma Lifefood své výrobky balí, už jen ty by se daly jíst očima :-).

2 komentáře:

  1. Vypadají moc dobře :)) Ten kešu krém mě zaujal :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) to mě také, vše kde jsou oříšky, tak to mám ráda :-)

      Vymazat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.