pondělí 23. září 2013

HANNASAKI Ultraslim 75 g- RECENZE


Informace z e-shopu:Čaj, který napomáhá spalování tuků. Jedno balení vystačí na 100 hrnků čaje – příprava jako český "turek".
Vyvážená směs červeného čaje a ovoce, velmi účinně snižuje hladinu škodlivého cholesterolu, působí jako silný detoxikační prostředek, proti množení a růstu bakterií – působí tedy proti infekčním onemocněním, povzbuzuje trávení a zdvojnásobuje rychlost odbourávání alkoholu v krvi.

Červený čaj má prokazatelně mimořádně vysoký podíl stopových prvků, minerálů a vitamínů. Navíc je jako žádný jiný účinným nepřítelem zbytečného a škodlivého tělesného tuku a rovněž i obecně nanejvýš účinným a přitom  zcela  přírodním  nápojem  zbavujícím  organizmus zplodin a jedovatých látek. Zvlášť důležité přitom je, že nemá vůbec žádné vedlejší účinky. Především osoby ve středním věku mohou snížit natrvalo svoji váhu pomocí čaje. U osob této věkové kategorie se silnou nadváhou se dosáhlo úbytku tukové tkáně až o devět kilogramů v časovém horizontu jednoho měsíce.
Červený čaj velmi účinně snižuje hladinu škodlivého cholesterolu, působí jako silný detoxikační prostředek, proti množení a růstu bakterií – působí tedy proti infekčním onemocněním, povzbuzuje trávení a zdvojnásobuje rychlost odbourávání alkoholu v krvi. Obklady z červeného čaje v kombinaci s mandlovým olejem působí významně i na vyhlazování vrásek. Navíc zahání špatnou náladu i žízeň. V zásadě řečeno – neexistuje nic lepšího, jak dopomoci tělu k dlouhotrvajícímu pocitu tělesné pohody a zdraví. Úbytek váhy, kterého se docílí pravidelným popíjením čaje, nemá dopad jen na tělesné rozpoložení, ale umocňuje i pocit vlastní ceny, zvyšuje radost ze života a dodává sílu k tomu, abychom dokázali lépe zvládnout svůj všední den.
Tyto skvělé účinky čaje ještě znásobuje přidané ovoce v podobě ananasu, manga a papáji


MangoMango je vynikajícím zdrojem vitaminů – např. A, E, C,  B - beta karoten atd. Dále obsahuje draslík, hořčík, měď, mangan, zinek a  výrazný podíl vlákniny, která je při redukci váhy nepostradatelná. Mango uklidňuje nervy a dodává sílu ve stresových situacích, působí jako antidepresivum, na nespavost, posiluje imunitu, čistí organismus a celkově omlazuje. Má velmi vysoký podíl antioxidantů – vitaminu C, E a beta karotenu. Tyto zmíněné tři vitaminy jsou strážci zdraví našich buněk. Mango je výborný prostředek pro prevenci nemocí a v jejich propuknutí působí i jako lék. Celkově dokáže posílit lidský organizmus. Např. u rýmy, zánětů v krku či kašli je nedocenitelným pomocníkem. Vitamin A je samozřejmě též významným pomocníkem pro zachování kvalitního zraku, zejména prevence šerosleposti.
Mango je také zvané ovocem krásy. Často je součástí kosmetických výrobků pro péči o pleť a vlasy. Obsažený beta karoten, mangan a měď mají vliv na zdravou barvu a pravidelnou pigmentaci pleti. Kyselina pathotenová (B5) navíc oživuje kvalitu a barvu vlasů, léčí jejich vypadávání. Obsažený zinek pak napomáhá pevnosti a pružnosti našich vlasů.


Ananas
Nejznámější látkou obsaženou v ananasu je enzym bromelin, který podporuje fermentaci uhlohydrátů, čímž ulehčuje trávení a přispívá k úbytku váhy. Obsah ananasu tvoří až z 86 % voda, dále hodně draslíku, vápníku a sodíku, též manganu, zinku a železa. Velmi důležitý je obsažený biotin, který působí pozitivně na zdraví vlasů, nehtů a kůže. Z vitaminu pak provitamin A, vitaminy B a C. Velmi známé jsou také protizánětlivé účinky ananasu a vliv na detoxikaci organismu. Látky v něm obsažené brání nadměrnému zadržování vody, pomáhají při slunečním úžehu a odstraňují pigmentové (stařecké) skvrny na kůži.
Bromelin pomáhá při léčbě bolestí a otoků (zhmožděniny, podvrtnuté klouby), ran a popálenin, při léčbě infekcí močových cest, srdečních chorob – zabraňuje srážení krevních destiček (snížení rizika vzniku trombóz – zejména při prevenci ischemické choroby srdeční), léčby slinivky břišní, vysokého krevního tlaku, průjmů a jiných střevních poruch, chrání před bakteriemi a parazity ve střevech a při horečkách a depresích.


Papaya
Papája obsahuje sodík hořčík, vápník, fosfor, síra, enzym papain, železo, draslík, magnézium, kyselinu pantotenovou a vitaminy A a C, což má blahodárné účinky na lidský organismus. Patří mezi ně např. podpora  trávení, krevního oběhu, srdeční činnosti, ochrana sliznic, vidění, vitality buněk a barvy vlasů. Dále pak posílení imunitního systému jako celku, zlepšování nálady a životní energie. Papája je velmi účinná i v boji proti rakovině. Papája je schopná nastavit imunitní systém lidského organismu takovým způsobem, aby tělo bylo schopno se účinně vypořádat s rakovinovým onemocněním. Kromě tohoto se ukazuje, že papája by byla vynikajícím pomocníkem při léčbě a prevenci dalších zdravotních problémů typu různých druhů zánětů nebo autoimunitních onemocnění.
Vědci zjistili, že papája dokáže velmi cíleně likvidovat rakovinové buňky, přičemž zdravé buňky nejsou tímto zásahem nijak dotčeny.

Vyvážená směs červeného čaje a ovoce: 

  • Cíleně napomáhá spalování tuků
  • Urychluje odbourávání alkoholu v krvi
  • Účinně detoxikuje celý organizmus
  • Působí proti infekčním chorobiám
  • Účinně snižuje škodlivý cholesterol
  • Povzbuzuje a urychluje trávení
  • Podporuje srdeční činnost
  • Posiluje imunitní systém


Obsah balení:
  • 3 sáčky po 25 g
  • Plastová lžička sloužící jako odměrka

Příprava:

  • Jednoduchá příprava jako český "turek"
  • Cca 1 zarovnanou přiloženou lžičku nasypeme do hrnku běžné velikosti
  • Zalijeme horkou vodou
  • Čaj není třeba scedit
  • Po vypití je možno zalít sedlinu ještě jednou - vznikne čaj jemnější chuti, avšak stále s vysokým obsahem účinných látek.
Odkaz přímo na produkt:http://www.bio-racio.cz/hannasaki-ultraslim-75g.html

Cena: cca 89 Kč

Odkaz na nabídku čajů Hannasaki:http://www.bio-racio.cz/catalogsearch/result/?q=hannasaki

Odkaz na e-shop se spoustou zajímavých produktů:http://bio-racio.cz/

Mé hodnocení:

    Na tento čaj se byla opravdu zvědavá, jelikož už názvem mě lákal. Při otevření krabičky se mi líbilo, že je ve 3 pytlíčkách a že je k balení i plastová lžička sloužící jako odměrka. Po otevření pytlíčku čajová směs krásně voněla ovocem, nejvíce asi ananasem. Nevím zda- li má čaj účinky na hubnutí, to se za tak krátkou dobu asi nepozná. Ale čaj jsem si oblíbila a to z toho důvodu, že má osvěžující chuť, dá se pít jak teplý, tak studený a pokaždé je výborný. Někomu může třeba vadit, že čaj je sypaný, avšak přecedit si ho přes sítko už je přeci to nejmenší :-). Super je také to, že pokud si člověk sedlinu zalije znovu, tak je čaj stále velice chutný, akorát už je jeho chuť o něco slabší. Co mě tedy ale velice zaujalo je, že se jedná o červený čaj, o kterém jsem ještě v životě neslyšela, tudíž jsem zkusila zase něco pro mě úplně nového a ještě s takovými účinky, no paráda. Pokud se podíváte na složení, tak obsahuje jen ovoce a červený čaj, což je obrovská výhoda, oproti spoustě ostatních čajů. Tento čaj je tudíž přírodní... bez aromat, barviv a dalších přídatných látek. Určitě po něm ráda opět sáhnu :-)

    Žádné komentáře:

    Okomentovat

    Mockrát děkuji za komentář :-).
    Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
    Děkuji za pochopení :-)
    M.