pátek 20. září 2013

Goody Foody řízek bezmasý s kuřecí příchutí- RECENZE



Informace od výrobce

Doporučujeme
  • řízek na přírodno, zapékané s těstovinami, v kombinaci s různými omáčkami
  • vhodné i  jako příloha k lehkým zeleninovým salátům
Produkty jsou vyrobené z rostlinných bílkovin (pšeničná, sójová).
Složení:rostlinné bílkoviny (sójová, pšeničná), rýžová mouka, rostlinná vláknina, sójová mouka, pšeničný škrob, vaječný bílek, syrovátka sušená, voda, rostlinný olej, laktóza, jedlá sůl, kvasničný extrakt, sladový výtažek, kvasný ocet lihový, aróma, česnek sušený, zázvor sušený, černé koření

Info z obalu :-)

INFORMACE O ENERGETICKÉ HODNOTĚ ve 100 g
energetická hodnota835 kJ = 199,4 kcal
bílkoviny20,9 g
sacharidy18,0 g
- z toho cukry5,8 g
tuky4,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny1,6 g
cholesterol0 g
vláknina4,7 g

Návod na přípravu:

Před použitím není nutné výrobek rozmrazovat. Pro zlepšení chuti doporučujeme výrobek zlehka opéct na oleji, přibližně 3 minuty z každé strany. Takto opečený výrobek můžete podávat s různými přílohami a nebo s dopředu připravenými omáčkami. Vhodné kombinovat i s lehkými zeleninovými saláty.

Více informací o Goody Foody zde:http://www.goodyfoody.sk/sk

Mé hodnocení:

Již jsem ochutnala Goody Foody s hovězí příchutí (recenze zde:http://fitnessalifestyle.blogspot.cz/2013/06/goody-foody-steak-bezmasy-vyrobek-s.html )a také Goody Foody s kuřecí příchutí obalovaný (recenze zde: http://fitnessalifestyle.blogspot.cz/2013/06/goody-foody-s-kureci-prichuti-obalovane.html ). Pokud mám všechny tři výrobky porovnat, tak mi asi nejvíce chutnal právě tento s kuřecí příchutí. Jeho chuť je opravdu kuřecí, není potřeba ho už nijak moc dochucovat, je dobrý opravdu sám o sobě. Navíc skvěle zasytí (obsahuje totiž tolik důležitou a často opomíjenou součást jídelníčku a to jest vlákninu :-) ) Avšak všechny výrobky Goody Foody jsou jedinečné a opravdu skvělé, já sama jsem z nich úplně nadšená, jelikož už jsem zkusila hodně různých druhů náhrad masa (tofu, tempeh, sója apod.) avšak Goody Foody je masu ze všech nejblíže, jak chutí, tak i konzistencí.Pokud jste ho ještě neměli, tak ho určitě zkuste, můžu Vám říci, že určitě nebudete litovat :-).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.