úterý 18. června 2013

Vita placky BIO italské- Lifefood- RECENZE


Složení:  lněné semínko zlaté*, para ořechy*, pohanka loupaná máčená*, sušená rajčata (s mořskou solí)* (15%), mrkev*, cibule*, česnek*, nerafinovaná mořská sůl, italské koření* (0,5%), sušená bazalka* (0,2%). *= produkt ekologického zemědělství

Hmotnost:  100g 

Placky jsou ideální a velice chutnou alternativou pečiva. Neobsahují lepek, škroby, mouku ani žádná pojiva či kypřící látky. Obsahují pouze čisté ingredience a jsou sušeny na 40°C, aby nedocházelo ke znehodnocení živin.

Odkaz přímo na produkt: http://eshop.lifefood.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=13&products_id=2329 

více informací o výrobcích Lifefood zde:http://eshop.lifefood.cz/ 

Společnost Lifefood podle mého vyrábí neskutečnou škálu zajímavých výrobků, nesmírné kvality a chuti! A ještě ke všemu prospěsné pro naše zdraví! Však sami vyzkoušejte a posuďte! ;-) No řekněte- že by se daly tyhle dobrůtky jíst už i očima? Obaly jsou vážně nádherné!

Pro rychlé dostání se z mého blogu na stránky Lifefood můžete využít v pravém panelu ikonku Lifefood, pokud na ni kliknete budete ihned přesměrování :-), přeji příjemný výběr!

 Mé hodnocení:

Naprostá dobrota! Placky mají skvělou konzistenci a jsou navíc ve velice praktickém balení. Můžete je mít po ruce třeba na cestách, nebo kdykoliv, kdy chcete zakounout něco zdravého :-). Krásně voní po koření a rajčatech! Mají pevnou konzistenci, což je výhodné, že se Vám nebudou, tak snadno rozpadat na malé kousky, jako jiné sušenky. Kombinovat je můžete třeba s čerstvou zeleninou, jogurty nebo jen tak samotné (třeba jako náhrada chipsů apod.), pokaždé je to suprové! Hodí se skvěle pro osoby stravující se raw, dále jako skvělá náhrada pečiva do redukčních diet, jelikož obsahují malé množství sacharidů a kvalitní tuky ze semínek a oříšků. Člověk by nevěřil, že si může něco tak dobrého připravit do 40°C :-), přičemž se ve výrobku zachovají všechny nutričně důležité látky, suroviny jsou navíc také v BIO kvalitě!  Za mě rozhodně palec nahoru! :-)



4 komentáře:

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.