sobota 15. června 2013

Vanilková hraška- Ceria- RECENZE





Informace od výrobce:

HRAŠKA VANILKA


Složení: Hrách, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), fruktóza, vanilka, směs koření.
Balení: 250g, 1 kg, 25 kg
Hraška Vanilka je unikátní směs, která jednak zvyšuje výživovou hodnotu těst na koláče a moučníky a jednak i usnadňuje zpracování těst. Tím umožňuje snížení množství vajec, anebo jejich úplné vynechání. Tyto vlastnosti zvlášť oceníme při používání celozrnné mouky. Haška
Vanilka je ochucena přírodní vanilkou a jemně slazena fruktózou. (Fruktóza má o 30 % vyšší sladivost než cukr a má nízký glykemický index). Přidáním Hrašky do mouky nejenže výrazně zvýšíme výživovou hodnotu pokrmu, ale zlepšíme i vlastnosti těsta při jeho zpracování. To umožňuje snížení počtu vajec nebo jejich úplné vynechání. Vlastnosti Hrašky obzvláště oceníte při požívání celozrnné mouky.

více informací:http://www.ceria.cz/ 

nebo také na facebooku:https://www.facebook.com/Hraska 

Mé hodnocení:

Přišlo mi strašně zvláštní obalovat ovoce v hrášku, ale musím říct že to není vůbec špatné. Těstíčko krásně voní, jak po hrášku, tak po nádechu vanilky a po usmažení není ovoce ani nijak moc nasáklé olejem :-). Nejvíce mi chutnal obalený banán, to bylo takové hodně vláčné. Jablka je potřeba nakrájet na slabší plátečky ;-), přidala jsem k nim ještě skořici a bylo to také dobré :-). Určitě z ní vyzkouším palačinky :-). Pokud mám porovnat sladkou a slanou variantu, tak slaná mi chutnala více ;-), byla taková ostřejší a výraznější :-).




Žádné komentáře:

Okomentovat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.