pondělí 3. června 2013

A zase ten nákupní košík...aneb spousta novinek i stálic jako tipy na nákup

Spousta spousta novinek na mém stole, třeba budou pro Vás inspirací ;-)


Tak čímpak začneme?
Asi těmi novinkami že? :-)

1) Flapjack z DMka

Cena: 17, 90 Kč


Má fajn chuť :-) a oproti jiným Flapjackům také méně KJ a nižší hmotnost (většina Flapjacků má kolem 100 g). Ale jsou i lepší tyčinky ;-)

2) Zeleninová šťáva z Lidlu

Cena: 17,90 Kč
Tak jsem si řekla, že bych mohla vyzkoušet zeleninovou šťávu, nikdy jsem nic podobného nepila, ale moc mě nezaujala, bylo to trošku jako, když piji kečup :-D, ale při nejhorším se to dá :-D 

3) Slunečnicové karbanátky

Cena: 25 Kč
 Už jsem měla od stejné značky (Country life), také kapustové, ale tyto mi možná chutnaly více :-), mám ráda tento tip výrobků a za ty peníze je to fajn a zdravé ;-)

4) Flapjack pekan

Cena: 19 Kč
 Tento měsíc je ve zdravých výživách ve slevě! Tak jsem jej přeci také poprvé musela ochutnat, abych věděla, co Vám na těch flapjackách tak chutná. A musím uznat, že se Vám vůbec nedivím, že máte flapjacky rádi. Bylo to něco úžaaaasného, úplně se rozplývá na jazyku, obsahuje spoustu, spoustu oříšků, no prostě dokonalost. Patří teď k mým nejoblíbenějším výrobkům ;-), ten flapjack z DMka se s ním nedá vůbec srovnávat ;-)

 5) Chalva slunečnicová

Cena: 9 Kč

 Novinka, kterou jsem dnes objevila ve zdravé výživě. Další výrobek, který mě nadchnul, má super tuhou konzistenci, vyváženou chuť a navíc není nijak drahá ;-).

6) Otrubky

Cena: 16 Kč
 Další produkt ze zdravé výživy, který je tento měsíc v akci. Jsou suprové, jak s jogurtem, tak také samotné, ujedla bych se jich ;-), chutnají super cereálně

7) Pražené ochucené sójové boby

 Toto jsem objevila v M&S a ještě slevněné ze 49 Kč na 16 ;-), takže super koupě. Celý pytlíček 200 g jsem si jen tak schroupala s jogurtem, ani nebyly nijak přesolené ;-).


Kupujete tyto výrobky nebo jsou pro Vás úplnou novinkou?

A nyní stálice :-)

1) Hovězí maso v aspiku (Lidl)

Cena: 26,90 Kč

 2) Mozzarella mini

Cena: 20 Kč
 Miluji mozzarellu- největší dokonalost- chleba, mozzarella, rajčata a bazalka<3

3) Ricotta

Cena: 22,90 Kč
 Po dlouhé době jsem ji viděla v akci, tak jsem si řekla, že si jí na změnu koupím. Mám jí moc ráda, jak v dezertech, tak třeba na pečivu ;-)

4) Bebe brusinkové

 Tak tuto příchuť jsem měla po strašně dlouhé době, úplně jsem zapomněla jak chutná, tak jsem jí zase zkusila, ale raději zůstanu u oříškových a kakaovo- jogurtových :-)

5) Bebe kakaovo- jogurtové a Proteinová cookies- cream (DM)

Bebe kakaovo jogurtové jsou teďka moje nejoblíbenější bebe, jím je snad skoro denně :-D. A po dlouhé době, jsem si koupila proteinovku z DMka pro chuť, ale nějak mě tentokrát neoslovila, natož, že dříve jsem ji kupovala opravdu dost často ;-)

4 komentáře:

  1. chtěla jsem si ten flapjack z DM koupit, ale když vidim kolik % ovocné složky to má, tak už mě to neláká, ale za to takové fíkovo-datlové tyčinku z lidlu, to je třída! :) (neobsahuje to nic jinýho než datle, fíky a vodu) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Slunečnicová chalva je strašně ultra moc dobrá, sice je to kalorická bomba, ale je fakt výborná! Máma mi ji doveze vždy tuny z Ruska, tam je levnější. Zkoušela jsem i jiné chalvy, ale slunečnicová je opravdu nejlepší. Stavím ji na stejnou úroveň jako hořkou čokoládu :) !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) souhlasím :-) je naprosto skvělá, musím si pro ní chodit každý den :-D

      Vymazat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.