neděle 26. května 2013

Vláknina Psyllicol s příchutí melounu- Dr. Popov- RECENZE





Informace od výrobce:
Vynikající rozpustná vláknina s melounovou chutí. Obsahuje vysoce kvalitní Psyllium Dr. Popova, které zvyšuje denní spotřebu vlákniny, v kombinaci s ochucující složkou. Zároveň také Psyllium Dr. Popova změkčuje stolici, zvětšuje její objem, a tím napomáhá správnému a snadnému vyprazdňování - důležité při zácpě, hemoroidech, v těhotenství apod. Při konzumaci nalačno Psyllium Dr. Popova navozuje pocit nasycení - vhodné při redukčních dietách. Obsahuje rozpustnou vlákninu, která podporuje správný metabolismus tuků a napomáhá také udržovat správnou hladinu cholesterolu. 
Výrobek je doplňkem stravy. Obsahuje psyllium nejvyšší možné kvality. Psyllicol také s příchutí pomeranče, kaktusových fíků, maliny a citronu.

Mé hodnocení:
Psyllium od Dr. Popova běžně kupuji neochucené (http://www.drpopov.cz/vlaknina-psyllium-200-g-PID337.html). Nyní jsem zkusila v ochucené variantě s příchutí melounu, jelikož meloun miluji. Po melounu krásně voní a i chutná, ale na mě je moc sladké, když jej používám, tak si jej třeba míchnu napůl s tím bez příchuti a je to ideální ;-), ale samotné je sladké opravdu dost ;-).

Více informací zde:
http://www.drpopov.cz/vlaknina-psyllicol-s-prichuti-melounu-100-g-PID327.html



Žádné komentáře:

Okomentovat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.