středa 15. května 2013

Co jsem ochutnala u Mixit? :-)

Přináším Vám zde takový menší přehled směsí a dobrot, které jsem si kdy od Mixitu objednala, či je ochutnala, nejsou sice všechny, ale fotky většiny mám :-), zde je přináším




1) MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA  dnes PTÁČKŮV ZOB

zde k zakoupení:
http://www.mixit.cz/hotove_mixit.php?kategorie=krupave_ovoce



Toto jsem přivezla na Mikuláše domů, abychom měli co zobat u televize ;-)

Složení:
vanilkový lusk, para ořech, vlašský ořech ve skořici, lískový ořech v čokoládové polevě, mandle, kešu, arašídy, banán plátky s medem, datle, fíky, ananas, mango, papaya, jablko, černý rybíz v jogurtu, kávové zrno v hořké čoko., brusinky v karobu


2)VÁNOČNÍ MIX




Tak to byla vysloveně má láska :-D, ten jsem kupovala asi 3x nebo 4x :-), než zmizel z nabídky, super bylo, že byl jeho REMIX 

3) SEDLÁK BEZLEPEK







Zajímavý mixík, nejvíce mě v něm okouzlily sušené fíky a sójové vločky

4) VALENTÝNSKÝ MIX










Další moc šmakózní mix- no komu by nechutnala kombinace roliček tmavé a bílé čokolády, cornflakes v tmavé a jogurtové polevě,  k tomu lyofilizované jahůdky, zrníčko všeho druhu a ještě ke všemu cukrová srdíčka- vypadalo to na misce naprosto báječně a skvěle to k sobě všechno pasovalo ;-)

5) TO PRAVÉ OŘECHOVÉ











K zakoupení je zde:

Tak tento mixík patří spolu s Vánočním mixem k mým nejoblíbenějším- ještě aby ne tolik oříšků a cornflakes v tmavé a jogurtové polevě, naprostá dokonalost! A ještě ke všemu patří k těm nejlevnějším předmíchaným mixům co si u Mixitu můžete zakoupit.

6) DO PLAVEK






Jak vidíte, tak ve směsi převažují cornflakes, také je tam hodně amarantových semínek, díky nimž má směs zajímavou chuť, skvělé je velká spousta sušeného i lyofilizovaného ovoce ;-), žádnou čokoládu zde ale nehledejte, je to přeci do plavek ;-)

Složení:
kukuř. lupínky, sojové vločky BIO, špaldové lupínky BIO, ječné vloč., ovesné lupínky BIO, amarantová sem., slunečnicová sem., brusinky, maliny lyofilizované, jahody lyofilizované, papaya, mandle, kokos

Koupit lze zde:
http://www.mixit.cz/hotove_mixit.php

 7) DEGUSTAČNÍ MIX, MIX MALÉHO EINSTEINA, SEDLÁK BEZLEPEK, KŘUPAVÉ OVOCE

Degustační mix byl super, obsahoval 1 kaši- BOBULE V REJŽI a 4 mixy- DO PLAVEK, MAXIPES FÍK, BIRCHER PREMIUM, THE MORNING KITCHER
z těchto mi nejvíce chutnalo DO PLAVEK či BIRCHER PREMIUM (velice jednoduché složení Ovesné vločky lupínky křupavé, ječné vločky, jablko, rozinky, višně, lískový ořech, ale prostě skvělé- v jednoduchosti je krása ;-)) :-)
Mix malého Einsteina- úžasně voňavý mix, spousty ale opravdu spousty ovoce, moc mi chutnal, neobsahuje vločky, pouze cornflakes a kakaové kuličky :-)
Křupavé ovoce- no to je přeci jasné, že bylo skvělé, proto si jej také míchám do mixů, je to lahůdka číslo jedna :-), tedy spolu s oříšky od Mixit :-)

8) CVIČME V RYTME, MIX OVOCE A OŘECHŮ




Mix Cvičme v rytme obsahuje 5 druhů sušeného ovoce, 4 druhy oříšků a několik různých druhů semínek. Mix suchých plodů neobsahuje nic víc (žádné vločky ani nic podobného), pouze sušené ovoce a oříšky, lze si jej zamíchat do ranní kaše či jentak jako svačinku do jogurtu a mít jej díky malému balení kdykoliv po ruce.

9) BOBULE V REJŽI





Nevím jestli mám nějaké divné chutě, ale tato kaše mě nijak MOC neuchvátila (měla jsem ji jak s mlékem, tak s vodou, a dokonce i s jogurtem a žádná kombinace mě neuspokojila).
Její výhoda je určitě to, že není přeslazená, je taková akorát, spíše méně sladká, má suprovou kalorickou hodnotu, ale už bych si ji znovu asi nepořídila (ale u Vás na blozích čtu, jak Vám moc chutná, takže vůbec nevím čím to, že mě ne :-/- asi už mám nějaké divné chutě, jak jsem namlsaná všemi možnými druhy müsli apodobně, nebo nevidím jiný důvod :-D ). Spíše to bude asi tím, že se jedná o rýžovou kaši a k těm já zrovna moc netíhnu ;-).
Nikomu však neberu to že mu chutná- jako určitě nemůžu říct, že by byla špatná, ale spíše můžu říci, že jsem měla lepší- ale zase pokud vezmu Mixit müsli tak to nemá sebemenší chybu ;-).


Také jsem ještě měla svůj mix, který nemám nafocený, mix sedlák (nebezlepkový), nahoď baťoh různé další druhy z křupavého ovoce a také mixík o kterém jsem Vám psala zde:
http://fitnessalifestyle.blogspot.cz/2013/05/mixujeme-s-mixit-recenze.html

a na závěr Vám jsem dávám fotečku vynikající čokolády, kterou jsem koupila mamince k svátku- ta byla, hlavně nám chutnala ta část bílé čokolády s malinami tu jsme okusovaly jako první :-D







NO PROSTĚ JEDNÍM SLOVEM JSEM MIXIT ZÁVISLÁK a MANIAK :-D, ALE MYSLÍM SI, ŽE TO ASI VŠICHNI KTEŘÍ JIŽ MIXIT OCHUTNALI :-)
Koupit zde:


A JAKPAK JSTE NA TOM VY? TAKÉ MÍCHÁTE S MIXIT? :-) CO MÁTE NEJRADĚJI? ;-)

6 komentářů:

  1. tu mikulášskou bych si dala, moc lákavé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) dá se koupit ;-), můžeš ji vyzkoušet, určitě by Ti šmakovala, jsou tam totiž samé dobrůtky ;-)

      Vymazat
  2. Páni toho je :) Všechny vypadají skvěle :) škoda že je mixit docela dražší :( :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, ale zase říkám si čas od času se to fakt vyplatí ;-)

      Vymazat
  3. Micham, micham! Ted mi dorazil mix a taky doktor macaty, tak se tesim az ho ochutnat. Taky jsme si s maminou objednaly ovoce-visne,jahody a broskve a to je teprv dobrota!!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dr. Mačatého bych chtěla také zkusit :-)
      To souhlasím to ovoce je skvělé!

      Vymazat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.