neděle 5. května 2013

CELOZRNNÉ Grahamové věnečky- s chia semínky a kakaové- REJ s.r.o.-RECENZE

 Nové sušenky od společnosti REJ s.r.o.





GRAHAMOVÉ VĚNEČKY S CHIA SEMÍNKY

 NOVINKA 2013

  s omega- 3 


Hmotnost: 125 g 
Složení:
grahamová mouka 51 %, pšeničná mouka, hnědý cukr, kypřidlo: jedlá soda, pšeničný škrob, rostlinný margarín (rostlinný tuk, rostlinný olej), chia semínka 3 %, vejce, sůl, aroma.
Průměrný obsah živin ve 100g:

Věnečky s chia (g)
Energie v kJ:1779
Bílkoviny v g:8,0
Sacharidy v g:61,4
- z toho cukry:20,2
Tuky v g:14
- z toho Omega-3900mg
Vláknina v g:7,3

více informací zde:
http://www.rejfood.eu/susenky-tycinky-cerealie?page=shop.product_details&flypage=yagendoo_flypage_1.tpl&product_id=90&category_id=8



GRAHAMOVÉ KAKAOVÉ VĚNEČKY

 NOVINKA 2013

s kakaovou vlákninou

Hmotnost: 125g
Složení:
grahamová mouka 51 %, pšeničná mouka, hnědý cukr, kypřidlo: jedlá soda, pšeničný škrob, rostlinný margarín (rostlinný tuk, rostlinný olej), vejce, kakaové vláknina se sníženým obsahem tuku (min. 4 % kakaového másla) 5 %, sůl, aroma.

Průměrný obsah živin ve 100g:

Věnečky kakaové (g)
Energie v kJ:1711
Bílkoviny v g:8,1
Sacharidy v g:60,1
- z toho cukry:19,8
Tuky v g:13,3
Vláknina v g:9,5

více informací zde:
http://www.rejfood.eu/susenky-tycinky-cerealie?page=shop.product_details&flypage=yagendoo_flypage_1.tpl&product_id=91&category_id=8


Mé hodnocení:
Oba druhy těchto sušenek jsou velice vláčné, měkkoučké. Světlým dodávají velice zajímavou chuť chia semínka, jsou také navíc obohacené o tolik důležité omega- 3 mastné kyseliny,  tímto patří k velice výjimečným výrobkům mezi sušenkami na českém trhu  :-). Tmavé jsou pro milovníky kakaových sušenek jako stvořené (připomínají mi chuti brownies), jsou obohacené o kakaovou vlákninu. Ani jedny ze sušenek nejsou vůbec přeslazené, jsou chuťově vyvážené, velice dobře zasytí. Skvěle se hodí k mléčným výrobkům (bílý jogurt, namáčet do mléka) spolu s ovocem, výborné jsou však také samotné. V balení je 9 sušenek :-). Jsou vyrobeny z 51 % z grahamové mouky, slazené hnědým cukrem a neobsahují žádné ztužené tuky, obsahují značné množství vlákniny. Určitě je doporučuji vyzkoušet! Je to velice zajímavá náhrada klasických sušenek se zajímavou chutí a skvěle se hodí jako dezertík po obědě třeba ke kafíčku :-).






8 komentářů:

  1. Vypadají zajímavě, můžou být dobré.

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, docela mě zajímá, kolik tak stojí v tom obchodě? Abych za ně nedala to, co za celý nákup :D Jinak bych chtěla ty kakaové určitě vyzkoušet, snad je seženu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stojí tak kolem 30 Kč balení :-)
      Zkus je, jsem zvědavá, jak Ti budou chutnat :-)

      Vymazat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.