sobota 13. dubna 2013

společnost FOODISH

Foodish - ARAX

V roce 1995 byla založena společnost ELLADA Praha s.r.o. jako předchůdkyně stávající společnosti. Tehdy se rodinná firma v malém zabývala obchodem s drobným zbožím. V roce 2008 prošla firma komplexní restrukturalizací a posílením kapitálové základny. Tyto kroky nám umožnily rychlý vstup na trh, vyznačující se jinak těžkou prostupností a velkou měrou konzervativnosti. 


Současné aktivity

Od roku 2008 se firemní aktivity soustředí zejména na balení a distribuci suchých potravin. Dynamicky se rozvíjíme do nových trhů, rozšiřujeme produkci, počty zamestnanců a zkvalitňujeme spolupráci. Průběžnými investicemi do lidských zdrojů a automatizace výroby dosahujeme velmi vysoké míry efektivity.
Našimi zákazníky jsou supermarkety, maloobchodní sítě, velkoobchody, zpracovatelé a v konečné fázi i sami koneční spotřebitelé. V sortimentu zaštiťujeme mnoho druhů potravin zdravé výživy, rýží, luštěnin, fazolí, obilovin, rostlinných olejů, koření a dalších surovin v kuchyni nepostradatelných. Suroviny v konvenční kvalitě (tedy NE-BIO) nakupujeme v České republice či dovážíme z mnoha koutů naší krásné planety. Dodávky přicházejí od vybraných zpracovatelů i na Ukrajině, v Kanadě, Řecku, Thajsku, Číně, Rusku, Itálii, Argentině, Etiopii a dalších. Diverzifikace zdrojů nám umožňuje poskytovat konkurenceschopné ceny a pečlivě vybrané kvalitní zboží.
Naše vedlejší aktivity zahrnují:
  • obchodní a zákaznický servis pro nápojové automaty ZUMMO
  • poradenství v oblasti mezinárodního obchodu
  • poradenství v oblasti zdravé a dietní výživy

Naše značka kvality

Potraviny zpracováváme a balíme pod registrovanou obchodní značkou ARAX, která je již po několik let synonymem pro kvalitní a zdravé výrobky s rozumnou cenovkou.
V zájmu kvality a bezpečnosti potravin dodržujeme systém řízení kritických bodů ve výrobě (HACCP), kontrolu kvality surovin na vstupu i výstupu a spolupracujeme s laboratoří chemie potravin při Státním veterinárním ústavu Praha (SVÚ Praha), díky jejíž pomoci zajišťujeme spolehlivý vysoký standard kvality.

Náš cíl

Zavést FOODISH s.r.o. jako předního dodavatele potravin zdravé výživy na český maloobchodní trh a díky snadné dostupnosti výrobků ARAX posílit kladné návyky na zdravé stravování. Během růstu nekompromisně dodržovat všech našich 7 principů:

•    Poskytovat skvělé pracovní prostředí a jednat mezi sebou s respektem a úctou.
•    Přijmout různorodost jako neodmyslitelnou složku naší práce.
•    Používat ty nejlepší způsoby nákupu, zpracování a bezchybné dodávky naší výroby.
•    Vždy si vytvářet spokojené zákazníky.
•    Pozitivně přispívat trendu zdravého stravování.
•    Poskytovat podporu a výhody zdravotně handicapovaným.
•    Připustit, že ziskovost je klíčem k našemu budoucímu úspěchu.

zdroj/ více informací:http://www.foodish.eu/

Žádné komentáře:

Okomentovat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.