čtvrtek 14. března 2013

Nová příchuť tyčinky CORNY BIG- APPLE

NOVÁ PŘÍCHUŤ TYČINKY CORNY BIG

Cereální tyčinka CORNY BIG šťavnaté jablko s mléčnou čokoládou

 

Nutriční složení ve 100 g

Proteiny     Sacharidy Tuk Energie
5,8 g 66,8 g       12,3 g      1725 kJ, 410 kcal

Chuť šťavnatých jablek v nové Corny Big jablko vás vždy spolehlivě přenese do léta plného zážitků, slunce a výletů. Vedle jablek si pochutnáte ještě na pražených obilných vločkách, medu a lahodné mléčné čokoládě, ve které je cereální tyčinka částečně máčená.
CORNY je díky své skvělé chuti a praktickému balení vyhledávanou pochoutkou jak pro mlsání u filmu, tak jako svačinka při výletech na kole. Corny Big jablečná je spojením dobré nálady a skvělé chuti.

Ingredience

Mléčná čokoláda 20% (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, odtučněné sušené mléko, máselný tuk, emulgátor: slunečnicový lecitin), pražené celozrnné obilné vločky 17% (oves, pšenice), glukózo-fruktózový sirup, mouka (pšenice, kukuřice, rýže), glukózový sirup, kukuřičné vločky (kukuřice, cukr, jedlá sůl, ječný slad), kousky sušených jablek 5%, hnědý cukr, rostlinný olej, cukr, med, stabilizátor: glycerol, pražené kousky mandlí, ječný slad, jedlá sůl, sirup z karamelizovaného cukru, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, emulgátor: slunečnicový lecitin, aroma. Může obsahovat stopy lískových oříšků a arašídů.

zdroj:

Žádné komentáře:

Okomentovat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.