pátek 15. března 2013

Ječný sirup se sladem

 JEČNÝ SIRUP SE SLADEM- Country life



Díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku. Oproti běžnému cukru nepřekyseluje žaludek (má vyšší pH) a nepřispívá k vyplavování některých minerálů z lidského organismu.
Složení: 
Sirup z ječného sladu, produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě: 
Sirup ječný se sladem se dá použít na sušenky, do mléčných a sójových výrobků (nápoje, jogurty, dezerty atd.), do obilných produktů (snídaňové cereálie, obilné tyčinky), do sladkostí, pečiva, slouží jako náhražka cukru či medu.
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 
1218,4 kJ/291 kcal. Bílkoviny: 4,5 g. Sacharidy: 92 g (z toho fruktóza 3 g, glukóza 11 g, maltóza 49 g, polysacharidy 29 g). Tuky: 0,1 g

http://www.countrylife.cz/sirup-jecny-se-sladem-350-g-bio-country-life

2 komentáře:

  1. Já jsem zatím "suchar" :-D... sladím jen klasikou - javor.sirup, med, datlový sirup a třtin. cukr, ale hrozně bych chtěla ochutnat brusinkový a borůvkový sirup co jsem viděla ve zdravé výživě, protože tyhle dvoje bobule miluji :-)....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se musím priznat, že ty sirupy mě také lákají :-), i paní prodavačka říkala, že jsou báječné a jdou hodně na odbyt :-D

      Vymazat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.