pátek 29. března 2013

Dr. Staněk

Znáte všichni společnost Dr. Staněk s.r.o.?

Myslím si, že především lidé co bojují se svou váhou by se s ní měli seznámit :-)

Pročpak?



Aktivity této firmy jsou soustředěny na vývoj, výrobu a distribuci farmaucetických potravin. Svoje výrobky nabízí zejména pod obchodními značkami Guareta®, Dietline®, DietLine® Sport a Paralékárna®.

Cílem vývoje je najít a upravit přírodní přírodní výživné látky takovým způsobem, aby je bylo možné co nejlépe a co nejcíleněji používat do dietních režimů pro dietní léčbu nadváhy a obezity, která je hlavní příčinou civilizačních onemocnění jako jsou vysoký krevní tlak, vysoká hladina krevních tuků, vysoká hladina kyseliny močové či cukrovka II. typu.

Zásadou společnosti je vyrábět potravinářské výrobky ze surovin nejvyšší možné kvality a jejich výrobu co nejvíce přiblížit požadavkům kladeným na léčivé přípravky. Všechny výrobky vycházejí z potřeb českého spotřebitele na základě vlastních klinických zkušeností. Velká pozornost je věnována nejen praktické stránce při používání výrobků, ale také jejich chuťové přijatelnosti a co nejlepší toleranci.

Společnost založil pan PharmDr. Martin Staněk

Firma nabízí:
DIETNÍ PLÁNY
Dietní plány Guareta® umožňují zhubnout každému, komu se to nedaří zhubnout na běžném jídelníčku. Poskytují nezbytné množství nutričních látek, aby bylo možné vykonávat běžné každodenní činnosti bez zvýšené únavy a zbytečné koncentrace na jídlo.

na 7, 10, 12, 14, 15 dní, také 9 denní pro diabetiky 

POLÉVKY
Polévky Guareta a DietLine jsou určeny zejména do dietních plánů ke snižování a kontrole tělesné hmotnosti, ale i k zařazení do jakéhokoliv jídelníčku jako náhrada jednoho jídla, s cílem zajistit tělu dostatek všech výživných látek bez nadbytečného příjmu energie.

PUDINKY, KRÉMY
TYČINKY
Tyčinky Guareta® jsou kompletní z hlediska obsahu výživných látek, které jsou v nich obsaženy v poměrech dle nejnovějších výživových doporučení.
Tyčinky jsou vhodné k zařazení do jakéhokoliv jídelníčku jako náhrada běžné svačiny, s cílem zajistit tělu dostatek výživných látek s přiměřeným množstvím energie.

Chcete-li zhubnout nebo si svou váhu kontrolovat, pak jsou tyčinky Guareta ideální náhradou běžné svačiny.

VLÁKNINY
Ke snižování tělesné hmotnosti se nejlépe hodí čisté rozpustné vlákniny s vyšší viskozitou, kterým musí být přizpůsobeno dávkování.

DOPLŇKY STRAVY
PROTEINOVÉ KOKTEJLY
CHLÉB, OMELETA, RÝŽE, CHIPSY
VITAMINY A MINERÁLNÍ LÁTKY
VÝŽIVU PRO SPORTOVCE
ŠEJKR, PÁNVIČKA
a další 


 zdroj:
http://www.drstanek.cz/ 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.