čtvrtek 21. března 2013

Dnešní nákup ve zdravé výživě

Dnešní nákup ve zdravé výživě se skládal z:




1. Vločky QUINOOVÉ BIO (o kterých jsem Vám psala zde:

http://fitnessalifestyle.blogspot.cz/2013/03/2-novinky-ve-zdrave-vyzive.html

2. konečně jsem si koupila CHIA SEMÍNKA

3. oblíbené NELOUPANÉ KONOPNÉ SEMÍNKO (to mám moc ráda, hlavně to jak křupe, hnedka jsem se do něj ještě dneska pustila :-D, stejně tak do chia semínek u niž mě překvapilo, že vlastně nemají téměř žádnou chuť )


14 komentářů:

  1. Takový nákup bych hned brala :) Chia semínka už dlouho chci!:) A to konopné semínko jíš jen tak amotné?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. buďto samotné, nebo si ho míchám třeba do jogurtu s müsli, nebo do jogurtu s proteinem :-) chuťově je jako oříšky :-) a hodně křup ;-)

      Jsem hodně zvědavá na ty quinoové vločky ;-)

      Vymazat
  2. Mně naopak ta neloupaná semínka moc nechutnají, vadí mi, že moc křupou :D Jinak ty chia... za kolik jsi je sehnala? Mně přijdou všude strašně drahý :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo takhle :-D to já ráda všechno co křupe :-D

      za 55 kč / 100 g
      ale jinak jsou to fakt hrozné bomby ty ceny :-D

      Vymazat
  3. Ahoj, zrovna jsem narazila na tvůj blog a koukám, že taky studuješ v Budějcích jako já. A chtěla bych se zeptat, v jaké zdravé výživě jsi nakoupila, protože já ještě v čb na žádnou nenarazila. :D Moc díky za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      tak v Budějovicích jich je hned několik
      1. Taková největší, nevíce na úrovni s velkým výběrem je kousíček od nádraží i za docela přijatelné ceny, tam nakupuji nejvíce, vždy Ti poradí, pomůžou (je tam k zakoupení např. i to jujube, klanopraška o kterých jsem psala poslední článek, dokonce mě tam překvapil k zakoupení sušený květ ibišku, který jsem viděla poprvé, tuto zdravou výživu doporučuji pokud chceš udělat veliký nákup, mají tam i různé koláčky a tak) :-):
      http://www.slunecnice-cb.cz/
      2. Další je na zastávce Senovážné náměstí pošta, ta není špatná(ale někdy jsou tam výrobky předražené):
      http://www.harmoniecb.cz/
      3. Je u náměstí, ta není zase tak veliká, ale sortiment je dobrý ;-)
      http://www.zeleninovybar.cz/bioobchod.html
      4. Je kousek u Pouzara jestli znáš to fitness, nedaleko od Tesca a Zdravotně sociální fakulty JČU, ta je však opravdu maličká
      http://www.klasek-cb.cz/

      zda-li jsou v Budějovicích ještě nějaké zdravé výživy, tak to vůbec nevím :-) vím jen o těchto a vždy jsem našla co jsem potřebovala ;-)

      Vymazat
    2. Mockrát ti děkuju za vyčerpávající popis. Do té slunečnice určitě zajdu a časem mrknu i na zbývající. Já právě bydlím v Písku a tady máme taky úžasnou zdravou výživu, je spojená i s jídelnou, takže krása. :) Ale přes týden mi vždycky chyběla možnost si koupit něco dobrého a přitom zdravého v čb, takže jsem ráda, že už konečně bude ta možnost. :) Zrovna včera jsem u nás v Písku utratila ve výživě skoro pětikilo, ale na mou obranu nutno říct, že jsem měla plný košík. :D Ještě jednou díky! :)

      Vymazat
    3. Vůbec nemáš zač :-) určitě jej vyzkoušej, tadyv té Slunečnici také vaří, každý týden dávají na své stránky aktuální jídelní lístek:
      http://www.slunecnice-cb.cz/slunecnice-cb/8-JIDELNI-LISTEK
      plus tam mají i ty pečené třeba muffiny, frgály apod. záleží v kolik tam člověk přijde, hodně rychle to tam mizí :-D, líbí se mi, že tam u toho mají napsané i složení ;-)

      :-D wow 500 :-D to muselo být věcí, ale ono se to za ty zdravé potraviny snadno nasčítá :-D

      Vymazat
    4. No právě, pětikilo je v tahu hned, hlavně když jsem brala i různé oříšky a semínka, tak se to pak nasčítá rychle, to máš pravdu. :D Naštěstí berou stravenky, takže jsem doplácela jenom asi dvacku, což si myslím, že je super. :) Jinak různé pečené koláče mají tady taky, ale ne takový výběr a většinou to je hned pryč. Je třeba si vzpomenout a běžet tam včas, což se mi málokdy podaří. :D Poslední dobou pořád zkouším něco nového a moc mě to baví, u nás ve výživě už jsem známá firma. Nu což :D

      Vymazat
    5. To tedy jo za ořechy to skáče hrozně rychle, nebo taková chia semínka to je taky dobrá cena :-D

      To v té Slunečnici stravenky neberou, což si myslím, že je škoda, berou je jen na to vařené jídlo ;-), stravenky berou v Harmonii na Senovážném náměstí pošta či v Zelenivovém baru :-)

      To jo to je hnedka fuč :-D
      To je príma, že zkoušíš stále něco nového, mě přijde, že jím dokolečka stále to samé :-/

      Vymazat
    6. Tak až zas budu mít stravenky (ano, poslední zbytek padl právě včera :D), tak do té Harmonie kouknu. Na chia semínka se chystám už asi měsíc a pokaždé se mi zdají drahá, tak je nikdy nevezmu. U nás mají totiž balíček 100g za 150Kč, což se mi zdá vážně moc. Tak mě napadá zkusit sehnat levnější na netu nebo mrknu v Budějkách, až tam v týdnu zase budu. :) Docela mě mrzí, že jsou tyhle zdravé věci dražší, ale radši si připlatím za kvalitu, to zas jo. :)) A když jsou stravenky, člověka to tolik nemrzí, utratit víc než obvykle.

      Vymazat
    7. Chia semínka v Harmonii mají také, ale myslím 300 g kolem 170-180 Kč tuším, v Slunečnici jsem teďka koupila pytlíček za 55 Kč/100 g což si myslím, že je super, že se dá koupit i menší pytlíček za tu cenu, když vlastně ani nevíme jestli nám to bude chutnat :-D
      Teda to tam máte sakra drahé :-D
      To je pravda ;-), ta cena je někdy šílená :-D
      Přesně tak, já také když od rodičů dostanu stravenky, tak mi není líto je utrácet tolik jako peníze :-D

      Vymazat
    8. Tak těch 55Kč bych klidně dala, na zkoušku mi 100g stačí. Jinak to tady tak drahé není, jsem s cenami v rámci možností spokojená, akorát že ty chia mají s nějakými certifikáty a bio a já nevím co, tak jsou dražší. Pro vyzkoušení mi stačí "obyčejnější" a levnější. :)
      Jinak stravenkami mě taky zásobuje mamka. :D

      Vymazat
    9. no právě také jsem si říkala,že na zkoušku mi to úplně stačí ;-), jsou to ty jak mám tady na té fotce ;-)

      Viď mě dává i mamča i taťka, takže jich mám habaděj :-D

      Vymazat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.