čtvrtek 14. února 2013

Jak to nyní se mnou vypadá 14.2.2013

Zdravím Vás moje drahé :-),

máte se dobře? 

Já doufám, že lépe než já, zítra mám poslední zkoušku a vůbec, ale absolutně vůbec nestíhám si to všechno projet a naučit se to :-/ je to šílené- budu potřebovat hodně štěstí na otázky a že si jich taháme dost :-D kdyby to byla jen jedna ;-).





Jinak co se týče mého jídelního režimu, tak je to o zkouškovém fakt katastrofa- jedu na sladkém- sním i několik pytlíku cereálií denně, dala jsem se i na čokolády, které normálně nejím- je to fakt hrůza, a noční nájezdy na ledničku u mě jsou teďka na denním pořádku, už jsem si kolikrát říkala, ne už ne od zítřka začnu, jenomže něco si zakazujte ve zkouškovém :-D  to prostě nejde- ručička na váze se samozřejmě pohybuje směrem nahoru, což mě šíleně žere :-D tolik mi dalo práci shodit ta přebytečná kila a ona jdou nahoru, rodina si toho také všimla a opravdu mi už i oni říkali, že bych to neměla zase pouštět nahoru, že ty kila ke mně prostě nejdou :-/ a že je to škoda, přeci jenom stálo nějaké úsilí zhubnout 30 kg! a ono to leze zase nahoru :-/.
Mě se totiž ihned začne usazovat tuk v oblasti břicha a nejvíce boků a obličeje, už jsem takový malý melounek :-D.

Rozhodla jsem se proto samozřejmě, že po zkouškovém s tím začnu něco dělat
1. plán je přestat se cpát sladkým (třeba müsli z mixitu sním klidně celý tubus najednou :-Dnebo fitness lupínky mám nyní také na 1 použití, klidně jsem schopná sníst několik balení bébéček najednou, ano vím tohle už zní jako záchvatovité přejídání :-/- Když to vezmu kolem a kolem, tak zaprvé je to chyba co se týče stravování a za druhé je to samozřejmě velice finančně náročné takovéhle stravování, tolik cereálií a všeho, to není zrovna nejlevnější, už když si vezmeme, že spořádám tubus mixitu, to je nějakých 200 Kč a to samozřejmě není vše co za ten den sním, takže celková denní bilance je někde kolem 350 Kč, což je tedy masakr, tělo mi asi moc nepoděkuje, cítím se potom hrozně, je mi těžko, jenomže v tu chvíli si nemůžu pomoct a prostě potřebuji mlsat sladké- když já si nemůžu pomoct- já musím při učení mlsat :-/ VELIKÁ CHYBA!!!! Naučila jsem se zase na sladké, čehož se velice špatně zbavuje- je to šílený zlozvyk, zkouškové ze mě udělalo hrozného žrouta, neberu absolutně ohledy na porce a sním tolik kolik si nandám, prostě šílenost! ale musí to skončit ;-)
2. plánem je začít chodit cvičit- budu to muset nějak skloubit se školou, ve které teďka budu trávit zase nyní hodně času :-/
 
naplánovaný mám FIBOX a HEAT :-), také jsem přemýšlela o Vibrostation- vibrační plošina na kterou si jen stoupnete a ona cvičí za Vás- chodila jsem na ní v Praze a bylo to super, člověk se nemusí ani hnout, párkrát to sním "zaduní" a druhý den bolí svaly celého těla ;-), dobrý je tak určitě Power plate, ale ten je cenově dost na veliké hranici, takže ten jsem vyloučila ;-)
Dokonce už mám v sobotu zamluvený vstup na Fitbox- piloxingový maratón- určitě Vám potom napíši jaké to bylo :-) už se na to moc těším, nebyla jsem cvičit, ani nepamatuji ;-)
Ale budu si muset někde koupit v pátek rukavice, abych to tam hnedka neodnesla :-D, když jsem byla minule na fitboxu, tak bandáže nestačily, měla jsem lehce zkrvavené prsty :-D ale to vybití za to určitě stálo ;-).


Mám tedy v plánu aktivně začít od soboty a hodit se do kondice, zhubnout nabraná kila přes zkouškové období a trošku zamakat na svém těle ;-). Chci se zase vrátit ke svému zdravému stravování, plnému zeleniny a zdravým věcí v normálním množství ;-)
Vím, že to nebude vůbec jednoduchá cesta, ale zdraví a hezká postava za to určitě stojí ;-) no nemyslíte?

Tak jsem se trošku rozepsala o tom jak to se mnou teďka vypadá, doufám, že Vás to moc neodradilo :-)
Chtěla jsem se Vás zeptat, zda- li mě budete v mé snaze za opětovně štíhlou postavou podporovat? :-)

8 komentářů:

  1. Ahojky, moc moc držím palce! Já taky ujíždím na sladkém když je nějaká krize. Právě jsem dojela domácí musli tyčinku, protože moje dítko vstávalo ve 4 a prudí a prudí (je jí 6 měsíců, takže pláč a pláč)...naprosto tě chápu a určo to po skončení stresu zvládneš!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :-)!
      Ano je to velice těžké, ale budu se snažit na sobě co nejvíce zamakat :-)!

      Moc pozdravuji dítko :-) ;-)

      Vymazat
  2. Určitě tě budu podporovat :) Já jsem v poslední době taky přibrala a strašně moc si navykla na sladké, takže s tebou soucítím. A máš pravdu, že to přejídání stojí neskutečné peníze! Což je ale na druhou stranu dobrá motivace... vždycky, když dostanu chuť letět do obchodu a vykoupit jim tam všechny čokolády, řeknu si, že místo toho bych si za ty peníze mohla koupit např. něco dobrého ve zdravé výživě nebo uplé třičtvrťáky na cvičení, až zase zhubnu atd :) A fakt to funguje ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za podporu :-)
      A ty chceš nějak zhubnout? ;-)
      No právě zkusím to tak :-D :-D :-D budu to preferovat, že si místo toho radši zaplatím hodinu nějakého sportu :-D

      Vymazat
  3. Přeji hodně štěstí u zkoušky, určitě to zvládneš levou zadní! :))
    A jídlo brzy spravíš, uvidíš. Vím, že zkouškové je náročné, i když já osobně spíš vlivem stresu vůbec nejedla. :D Ale to půjde. Chce to čas a normální (lepší) režim. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Strašně moc děkuji :-) budu ho sakra potřebovat, začala jsem se na ní připravovat teprve včera :-/ trošku jsem to podcenila, je toho hrozně moc :-( můžu jen doufat, že to dobře dopadne :-)

      To je lepší skoro nejíst, než se přejídat- tomu věř ;-).
      Doufám, že se to se mnou spraví :-)

      Vymazat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.