neděle 24. února 2013

Dnešní den-24.2.2013

 Ohlédnutí za dnešním dnem


Dneska jsem se vrátila ráno v 5 z diskotéky, bylo to super, viděla jsem svou nejlepší kamarádku po půl roce! Takže to bylo báječné :-)!
Šla jsem spát v půl 6 a vstávala ve čtvrt na 10 :-)



Diskotéka mi rozhodně zvedla náladu, už se těším až tam půjdeme zase :-) vždycky si to tam dostatečně užiju :-)!

Dneska jsem se snažila dodržovat zdravý životní styl a jet prostě nějaký správný režim bez přejídání :-) zatím (musím to zaťukat) se mi to dařilo, tak doufám, že tomu tak bude i nadále :-), kéž bych se toho zbavila, je to nepříjemné!

Dnes jsem sem přidala pár recenzí na výrobky, které jsem v poslední době ochutnala :-), ale to jste si jistě asi už všimly :-)
Také jsem si musela dělat úkoly z angličtiny (ještě nejsou zcela dodělané) je jich tolika.

Jinak jsem více méně celý den strávila doma s rodičema, museli jsme si sebe užít, protože zítra zase vyrážím na kolej :-) :-/ :-(  a do školy!

Také jsem dělala avokádovou pomazánku- mňamka to byla :-)
 Svačinka:


Jakýpak jste měly den vy? :-)

4 komentáře:

  1. Mňam ty borůvky <3 Vzpomínám, jak jsem se tak rok zpátky vracívala v 5 ráno skoro každý víkend, někdy dokonce dva dny po sobě - v sobotu i v neděli... teď už jsem na takový věci asi moc stará :D Já jsem dneska s rodinou objížděla babičky a dědy, protože byly různé narozeniny a svátky, takže i plno bábovek a chlebíčků... no určitě to znáš. Zítra si zkusím dát pořádný detox - koupila jsem si fresh šťávu z jablka a červené řepy, mám spoustu sypaných dobroučkých čajů, navíc je zítra úplněk (ne že bych na účinky a vliv Měsíce nějak extra věřila, ale je to dobrý způsob, jak se k tomu detoxu pravidelně 1x za měsíc dokopat :D). Zítra to zkusím poprvé, uvidím, jestli to vydržím. :) A pak už to nesmím znova kazit! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je určitě dobrý nápad, četla jsem že detox je super věc pro tělo a velice mu prospěje :-).
      Já si také říkám, že teď už to nesmím zkazit, ale znáš to :-D NO PROSTĚ NESMÍME!

      Vymazat
    2. Když to teď nebudeme srát ani jedna, tak tý druhý bude o to blbější to zkazit :D Víš co, vždycky si řeknu: "Tak Marťa se drží, já přece musím taky!" :D a naopak :)

      Vymazat
    3. Tak jo ;-) beru jdeme na to :-)

      Vymazat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.