pátek 21. prosince 2012

Pohár života Dr. Popova s goji- RECENZE

Pohár života s Goji

Popis produktu

Zdravé tělo musí být budováno převážně nativní stravou (tepelně neupravovanou, bez chemických barviv, konzervantů, aromat apod.) 

Pohár života dr.Popova je příkladem takové stravy. 

Je vhodný zejména:

-při celkové očistě a ozdravení organizmu 

-při nadváze

-při zhoršeném stavu pleti

-při potížích s lymfatickým systémem 

-při zvýšené hladině cholesterolu a cukru 

-při zácpě a hemoroidech 

-při stresu a únavě. 

Nová receptura obsahuje sušené plody kustovnice čínské-goji a plátky mandlí. Kustovnice je jedním z nejbohatších zdrojů karotenoidů důležitých pro podporu přirozené imunity organizmu. 

Dále obsahuje cca 20 stopových prvků, zejména železo, zinek a selen a vitamíny C, B1, B2, B6 a E. V Asii je goji oblíbenou potravinou dlouhověkosti. Mandle obsahují řadu flavonoidů, které přispívají k ochraně zdravého srdce a cév. Jsou take zdrojem fytosterolů, které brání vstřebávání cholesterolu a tuků. 

 

Složení: ovesné vločky, semeno slunečnice, sladové pšeničné vločky, semeno lnu, originální indická rozpustná vláknina Psyllium, pohanka, semeno dýně, plod kustovnice čínské, plátky mandlí 

 

Příprava: nejméně 1 hod. před konzumací přelijeme 4-6 čajových lžiček směsi kvalitní studenou pitnou vodou ( v poměru 1:5) a zamícháme. Krátce před jídlem přidáme bílý jogurt a dle chuti přidáme čerstvé ovoce, resp. zeleninu, ovocnou nebo zeleninovou šťávu, dietní kompot apod. Pohár je vhodný jako snídaně, přesnídávka i hlavní jídlo. Neslaďte cukrem a medem! 

Poznámka: místo jogurtu lze použít i sojové mléko. Směs lze též rozmixovat jako koktejl. Pohár není vhodný pro bezlepkovou dietu.

 

Jednou větou- JE SUPER (chutný a ještě zdravý! )
Balení nějakou chvilku vydrží a je to chuťově příjemná změna, jsou v něm hodně cítit semínka ;-) a amaranth- určitě je to velice zdravá potravina :-) pro zpestření jídelníčku ideální

více informací zde:
http://www.drpopov.cz/nativni-strava-pohar-zivota-s-kustovnici-cinskou-goji-250-g-PID317.html

Žádné komentáře:

Okomentovat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.