pátek 28. prosince 2012

Mixit

MOC BYCH SI PŘÁLA SPOLUPRACOVAT S MIXIT, byla bych ráda, kdyby si mě vybraly jako svou blogerku, jak to zde mnohokrát čtu u některých z Vás na blogu :-) byla by to pro mě čest pracovat s tak skvělou firmou :-)

CO JE TO MIXIT? Jistě všichni už Mixit znáte, jeho reklama se objevuje všude možně na internetu :-), ale pokud je pro Vás přeci jen novinkou, zde mám pro Vás několik informací :-)


Mixit.cz - namíchejte si svoje müsli a cereálie

Co to znamená to Mixit?

Je to jednoduché, i když vymyslet tento název nám trvalo takřka rok. Mix it je anglicky (na)míchej to.. Čili těchto pět písmen napoví, že právě u nás na Mixit.cz si můžete namíchat třeba svou vysněnou müsli směs během pouhých pár kliků.
Svěžích mixovacích a nejen cereálních plánů máme spoustu, nechte se překvapit..!

 

Proč si namíchat vlastní müsli u vás když si můžu zajít do sámošky?

Cereálie, které jsou k dostání v běžných obchodech, jsou složeny tak, aby byly vyrobeny s co nejnižšími náklady (proto v müsli s lesními plody najdete 3 (!) plody nebo v zapékaném müsli jíte až 30% tuku a dalších 30% obilného odpadu). U nás dbáme na výběr kvalitních surovin a ty pak najdete ve své mixu v množství, které si opravdu vychutnáte. A hlavně jen u nás si můžete vybrat to, co máte nejraději a nikde nenajdete, ať už se řídíte chutí nebo dietou.
Tak na co ještě čekat, když můžete své oblíbené suroviny spojit v dokonalý celek a nechat putovat až k Vám domů...?

Proč snídat (nebo svačit, mlsat, večeřet..) müsli?

Snídaně je nejen nejdůležitější jídlo dne, ale může být i jeho skvělým začátkem. Proč tedy nespojit tuto kratochvíli s něčím, co nejen všichni máme rádi, ale co může být i zdravé a dietní? Kvalitní cereální směs, kterou si u nás můžete namíchat, Vám dodá kdykoliv dostatek energie pro zbytek dne a zároveň tím můžete tělu prospět dávkou vitaminů, vlákniny atd. Nejen nadšenci numerologie si můžou namíchat svůj mix podle nutričních hodnot pod znázorněním tubusu .
Snídáte-li raději pečený bůček, u nás zřejmě neposnídáte..

Na některých obrázcích potkávám plody, které vypadají jako čerstvě sklizené. Takto je najdu i ve své směsi?

To bychom rádi, ale zákony přírody nám to zatím nedovolují. Proto v některých případech se na obrázku vystavuje například vyvoněný kus ananasu v nevědomosti, že jej čeká zhruba 80% vysušení při současném zachování všeho dobra uvnitř.

Je možné namíchat si bezlepkovou či bio směs?

Ano, již odpočátku se snažíme vycházet vstříc jak celiakům a diabetikům, tak alergikům na laktózu. Některé z vloček nabízíme v biokvalitě. K nejoblíbenějším dietním surovinám patří amarantová semena, sojové či rýžové vločky. Zbylé suroviny zanedlouho nabídneme také v bio kvalitě, problémem je však nezájem o tyto produkty v ČR a tím pádem i vysoké ceny u dodavatelů, které by se promítly i do cen našich ingrediencí.
Jedno je jisté už teď - jestliže jste zvyklí lovit mezi vločkami želatinové bonbony připomínající například papayu, u nás se připravte na papayu!

Ve vaší nabídce mi chybí některé oblíbené ingredience, můžete je doplnit?

Náš projekt se snaží v maximální možné míře přizpůsobit Vám a Vaší chuti, proto neváhejte a napište nám na info@mixit.cz, co Vám ve výběru chybí.
Vzpomínáte na ty bobule z loňské exotické dovolené? Stačí se ozvat a bobule přijedou na dovolenou do Vaší misky...

Jak dlouho mi müsli doma vydrží?

Vaše směs Vám přijde domů zabalená v tubusu a v něm uzavřená v igelitovém pytlíku. Jeho obsah lze po otevření vysypat do samotného tubusu, který je díky hliníkovému výlepu schválen k uchovávání potravin. Víčko umožňuje po konzumaci znovu směs uzavřít. Takto by měla vydržet chutná alespoň 3 měsíce, ve většině případů však není problém půlroční trvanlivost. Předpokladem pro správné skladování je suché, chladnější a temné prostředí, kde se to nehemží mlsným hmyzem a hlodavci:)
Více než trvanlivost můžeme zaručit to, že Vám po prvním soustu dlouho ve skříňce nezůstane...

Jak mohu provést platbu za svůj mix?

Jelikož víme, že každému vyhovuje jiný způsob platby, nabízíme i v tomto směru volnou ruku. Proto pokud ovládáte platbu převodem, můžete ji provést po objednání své směsi a ušetřit tak na poplatcích za dobírku. Ještě rychlejší je platba kartou, kde stačí po potvrzení Vašeho emailu na platební bráně GP Webpay vyplnit 3 standardní údaje z karty. Zboží pak připravíme ihned po připsání na náš účet, resp. po dokončení platby kartou.
Pokud disponujete cashem a neradi kupujete zajíce, ještě než jste viděli jeho pytel, počkejte na doručení balíčku a hotovostní platbu.

Jak se ke mně moje zrní dostane? Nejsem z Prahé!

Skvělé, my jsme totiž celorepublikoví! A ano, hádáte správně.. i v tomto si lze vybrat. Zrnovod jsme zatím nevybudovali, ale pokud neholdujete našim odběrným místům, na výběr máte ze služeb České pošty či PPL – záleží jen na Vás, zda si počkáte v teple domova či kanceláře až pošťák zazvoní, nebo půjdete svému sypkému štěstí naproti.
A ještě něco.. cena dopravy se s počtem objednaných tubusů nemění - zkrátka větší objemy dotujeme.

Za jak dlouho budu mít dobroty u sebe?

Hlad je sice nejlepší kuchař, vyhladovět Vás ale nenecháme. Míchat začínáme jakmile je objednávka uhrazena nabo zvolena dobírka. Expedujeme někdy ještě týž den, většinou 2. nebo 3. pracovní den a pokud se objednávky nahromadí, může výroba trvat výjimečně i 7 pracovních dnů (to se může stát třeba před Vánoci a předem děkujeme za trpělivost). Nejrychlejší kombinací bývá platba dobírkou či kartou a doprava s PPL. Platba převodem může pozdržet o pracovní den, dostupnost osobního odběru o další 2 až 3 dny. Snažíme se ale být rychlíci!

Mohu si své dobroty vyzvednout někde osobně?

Pro opravdové nadšence máme možnost spojit zdravou výživu se sportem a doběhnout si na jednu z našich výdejních poboček po ČR (http://www.mixit.cz/map.php) .. odměnou Vám bude vyhnutí se poštovnímu poplatku a neméně rychlé vyřízení. Platby totiž přijímáme předem, a jakmile je objednávka připravena k vyzvednutí, posíláme email.

Dostanu něco zadarmo?

Stačí objednat 6 a více tubusů a dopravu od  Mixitu dostanete zdarma.

Blízkým či kolegům okolo mě chutná müsli taky, co když je naučím užívat si míchání na mixit.cz?

Jedině dobře pro všechny.. pro jejich zdraví, náš odbyt a mixování se slevou pro celý kolektiv. Skutečně, prosaďte míchací orgie u Vás v práci, rodině, komunitě, organizaci apod. a nejenže budete mít možnost v rámci hromadných objednávek dosahovat nezanedbatelných slev, ale ještě se Vám budeme snažit vycházet vstříc jak jen to půjde (například přednostní zpracování objednávky, dárečky apod.).
Kupujete nebo plánujete nákupy nad 1500 Kč a rádi byste pravidelně slevu? Pak si aktivujte slevový prográmek.

Kolik svého mixu dostanu? Jak to máte velké?

Jak už jsme zmínili, müsli, kaše nebo křupavé ovoce plníme do pohledných tubusů, které mají 27 cm na výšku a většina premiérových strávníků je překvapena jeho velikostí. Snažíme se vždy, aby byl plný, a tak je váha nejčastěji 600 – 750 gramů..zkrátka co se do něj vejde :)
Váha zůstává stále stejná i přidáváte-li další dobroty. A proč se tedy nesnižuje cena základu? Ta totiž odráží nejen hodnotu zrní a jiného dobrého zobání v základu, ale i náklady na mixování, tubus, balné, tisky etiket a další.

ZDROJ: www.mixit.cz

2 komentáře:

  1. Náhodou nevieš, či sa dá u nich objednať müsli aj zo Slovenska? Príde mi to celé byť moc super nápad, ale keďže nie som z ČR, tak neviem či to niekedy využijem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoooj, ano dá se u nich objednat müsli i ze Slovenska, neboj se a jdi do toho ;-) !

      Vymazat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.