neděle 16. prosince 2012

MIXIT

Znáte všichni MIXIT?

JESTLI NE TAK TO MUSÍTE NAPRAVIT ;-)

www.mixit.cz

Zde si můžete namíchat do müsli co hrdlo ráčí :-) vše podle chuti, fantazii se meze nekladou :-) Pokud ale nemáte inspiraci Mixit pro Vás má řešení- namíchané hotové směsi :-)

Nejedná se však jen o müsli, lze si objednat i různé kaše a jiné dobroty. Super věcí je lyofilizované ovoce v pytlíčkách a nebo si jej můžete podle chuti namíchat do tubusu.

Nejedná se pouze o ovoce co si můžete namíchat, do mixu si můžete přimíchat velikou spoustu věcí od oříšků, přes lentilky a dokonce také strouhanou čokoládu můžete přihodit, můžete si to i ochutit vanilkovým luskem či skořicí a spoustu dalšího, tak šup šup do objednávek, Vánoce se kvapem blíží, avšak v Mixitu mají teďka hodně práce, ale kluci jsou zázrační, snaží se udělat vše pro to aby byla objednávka ve správný čas na správném místě! :-)


Abych tu jen tak nenabádala ke koupi a také ukázala něco co jsem ochutnala (dostala jsem to jako dáreček), mám tu pro Vás fotečky:

Mikulášská nadílka- no teda musím říct, jakmile jsem otevřeladruhý den se po ní zaprášilo a co mě tedy velice, ale velice překvapilo, že i můj taťka se do toho pustil, on je odpůrce těchto věcí, a pořád jsem večer slyšela, jak se otevírá víčko tubusu :-D, takže mohu jen a jen doporučit ;-) Bohužel teď, ale již Mikulášskou nadílku nezakoupíte, ale lze ji koupit ještě v nějakých kamenných obchodech v různých městech, kde si udělali zásoby :-)




Vánoční mix v krásném tubusu! Ten lze ještě do Vánoc zakoupit


Musím říct, že jsem mu absolutně propadla, je to tak vyvážená a dobrá chuť a hned jak pytlíček otevřete, nemůžete se zastavit, to tak krásně voní a křupánkuje :-) ČEST MIXITU!

 

SLOŽENÍ VÁNOČNÍHO MIXU:

ovesné vločky křupavé, vláknina, kukuřičné lupínky v jogurtové a čokoládové polevě, pomerančová kůra a dužina lyofilizovaná, brusinky, jablko, lískový ořech, mandle, skořice, hřebíček, badyán 

Myslím si, že u Mixitu si na své přijde každý, tak to zkuste, vzhůru do objednávek, ale pozor varuji, že je to nebezpečné, nebudete vědět, jak přestat ;-)

Já také plánuji, že bych si něco objednala.

Byla bych moc ráda, kdyby si mě Mixit vybralo jako svou testerku a mohla bych otestovat i další druhy a podat informace o chuťovém zážitku :-) tak snad se ne mě štěstíčko usměje :-) !


6 komentářů:

  1. Ahoj, u mě na blogu právě probíhá Giveaway. Nechceš se zúčastnit? :)
    http://beauty-blog-blog.blogspot.cz/2012/12/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Mixit mám moc ráda, ale teď moc neobjednávám, štve mne, že to jen po takovém množství, mám ráda pokaždé něco trochu jiného :-)... jediné co si te´d objednávám, je jejich už namíchaná kaše - bobule v rejži - po té se můžu umlátit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áááha ;-) já jsem od nich ještě žádnou kašičku neměla, musím je určitě také vyzkoušet :-)

      Vymazat
  3. Ahooj, já mám také ten Vánoční, ale více mi chutná mix The morning kitcher nebo ten ořechový. Ale mixit musím pochválit, mají opravdu suprové musli!! Už mám doma třetí tubus ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fáákt? Já jsem ještě nikdy neochutnala The morning kitcher ani to ořechové, to určitě budu muset také zkusit

      Jo jo ten vánoční je moc dobrý :-) fakt voní Vánocemi, to dělá asi ta pomerančová kůra a to koření :-) ale je to fakt dobrota, doma se po tom můžou utlouci, i když musli normálně nejedí :-D

      Vymazat

Mockrát děkuji za komentář :-).
Na všechny dotazy odpovídám na svůj blog :-)ihned pod případný dotaz :-).
Děkuji za pochopení :-)
M.